Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΤΑΜΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1980

Μετά από 39 χρόνια επιτυχούς παρουσίας στο τομέα Ξένων Γλωσσών στη Κυψέλη , συνεχίζουμε με τη Νέα γενιά Καθηγητών συνδυάζοντας την πολυετή πείρα με τη σύγχρονη ματιά και Δύναμη!

Κτίζουμε το αύριο «μαθαίνουμε μαζί»
 Η ξένη γλώσσα διδάσκεται σωστά, μόνο όταν ακολουθείται ένα επιστημονικά  άρτιο σχέδιο μαθήματος.
Το σχέδιο αυτό αξιοποιείται πλήρως όταν τα παιδιά «μαθαίνουν μαζί», υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευμένων καθηγητών τους και με την χρήση των σωστών γλωσσικών εργαλείων και τεχνολογικών βοηθημάτων.
Έτσι αναδεικνύεται η αξία της Συνεργατικής Μάθησης!



"Μαθαίνοντας  μαζί" μεγαλώνουμε  δραστήρια και εφευρετικά παιδιά!
Η καλλιέργεια της φαντασίας στο ομαδικό μάθημα, είναι μια επιστημονικά τεκμηριωμένη μέθοδος και πλέον ένα απαραίτητο συστατικό στη μάθηση των ξένων γλωσσών.
τα παιδιά συνειδητοποιούν ότι η μάθηση στην ομάδα και οι ανταλλαγές απόψεων, τους βοηθάνε να καταφέρουν περισσότερα πράγματα από ότι εάν εργάζονταν μόνα τους.
Η ομάδα δίνει στο μαθητή τη δυνατότητα της εθελοντικής  έκφρασης και συμμετοχής  σε συζητήσεις στην ξένη γλώσσα. Η ελεύθερη έκφραση απόψεων και η εθελοντική ομαδική συμμετοχή εμπλουτίζουν και εμβαθύνουν τις γνώσεις του μαθητή στη νέα γλώσσα. Έτσι, αυξάνεται η αυτοπεποίθησή του.


Μόνο σε μια οργανωμένη τάξη, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία: 
να ανταλλάσσουν ιδέες και απόψεις χρησιμοποιώντας την ξένη γλώσσα ως εργαλείο,
να εφευρίσκουν τρόπους συμφωνίας, διαφωνίας, πειθούς και επιρροής, που είναι τόσο αναγκαία για τη μελλοντική τους ζωή!

Συγχαρητήρια στα παιδιά για τις επιδόσεις τους καθώς και στους καθηγητές τους που με την πολύτιμη βοήθεια της διεύθυνσης πέτυχαν μεγάλα ποσοστά επιτυχίας! 




Ο καλός δάσκαλος που εμπνέει, ενθαρρύνει και παιδαγωγεί σωστά, μένει στο μυαλό και την καρδιά του μαθητή σε όλη του τη ζωή!


  Διαβάστε  Επίσης, Μαθαίνοντας βήμα - βήμα να γράφουμε εκθέσεις στα Αγγλικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου